Tegelwerken

Als zelfstandig tegelzetbedrijf hebben de afgelopen tijd diverse opdrachtgevers hun vertrouwen uitgesproken in de kwaliteit van Van der Sanden Tegelwerken.

Kwaliteit is het kenmerk van ons bedrijf. Onder kwaliteit verstaan wij: het gebruik van hoogwaardige materialen, klantvriendelijkheid, schoon werken, het nakomen van afspraken, flexibiliteit en goede service.

Op deze website vindt u uitgebreide informatie betreffende onze werkzaamheden, materialen en afgeronde projecten.

Voor meer aanvullende informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen via telefoon of E-mail, zie hiervoor de contact-pagina, voor meer gedetailleerde informatie over onze werkzaamheden kunt u links op deze pagina op de buttons klikken.

We hebben ervaring in het leveren en aanbrengen van allerlei soorten tegelwerk voor nieuwbouw woningen en renovatie. Onze opdrachtgevers zijn o.a. particulieren, bouwbedrijven, tegelhandels en aannemers, waarbij ook grote projecten in toenemende mate door ons ter hand worden genomen.

Een voordeel voor u is dat u te maken heeft met maar één aanspreekpunt bij Van der Sanden Tegelwerken. Voor het tegelzetten hebben wij geen extra personeel in dienst; dit stelt ons in staat opdrachten tegen een scherpe prijs aan te nemen.

Bij de grotere projecten werkt Van der Sanden Tegelwerken uitsluitend met een vast team gemotiveerde zzp-ers (zelfstandigen zonder personeel) die ook jarenlange ervaring op het gebied van tegelzetten hebben.

Graag verzogen wij de levering van tegels en/of sanitair, het is mogelijk dat u hier zelf voor gaat kijken bij een van onze leveranciers. De benodigde materialen voor het aanbrengen van tegelwerk, zoals zand, cement, lijm en dergelijke worden door ons geleverd en zijn in de aanneemprijs  verrekend zodat u achteraf niet voor verrassingen komt staan.  

De diensten van Van der Sanden Tegelwerken reiken verder dan uitsluitend tegelwerk. Wij verzorgen ook graag uw wandtegels, vloertegels, plavuizen, natuursteen, mozaïken en marmer.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een offerte, of een vrijblijvend advies, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.